Om os

Først og fremmest velkommen til!

Hvem er vi?

Vi hedder Carina og Charlie, vi er begge i 30’erne og er en sammenbragt familie med tre piger. Vi er aktive friluftsmennesker som deler en fælles passion for at opleve verdenen. Vi finder begge stor glæde ved at udfordre os selv ved at skubbe lidt til vores grænser. Vi trives godt med en rygsæk og et par vandrestøvler, som vi gerne bruger så ofte det kan lade sig gøre.

Vi er to store udemennesker som nyder at komme ud i naturen – det kan være alt lige fra en hyggelig rolig tur i skoven, til overnatning i telt/shelter eller at vandre i forskellige terræn i udlandet. For os er det et must at komme ud og røre os, bruge vores kroppe og udfordre os selv.

Og hvad vil vi med denne hjemmeside?

Tanken bag denne hjemmeside er at dele ud af vores oplevelser og erfaringer fra vores vandreture. Vi vil dele gode/dårlige erfaringer, kort/rutebeskrivelser, test af grej og masser billeder af vores ture. Vores idé med siden er, forhåbentligt at kunne inspirere andre til at tage ud og få en masse fantastiske naturoplevelser. Vi håber, vi kan være med til at give nye idéer til din næste vandreoplevelse, hvad enten det er endagstur eller længere ture.

Vores fokus

Vi bidrager med hver vores forskellige ting til vores ture. Charlie er glad for alt gear/grej og bruger gerne en mindre formue og ikke mindst enormt meget tid på det (det er der formentlig flere mænd som kan genkende). Man må ALDRIG gå ned på udstyr. Samtidig studerer han kort og leder efter nye områder, vi kan udforske. Carina har fokus på maden og eksperimenterer gerne med at finde de helt rette opskifter, der passer til turens formål (letvægt, hygge, bål osv).

Vi håber, I har lyst til at kommentere på vores indlæg, komme med spørgsmål eller dele jeres egne erfaringer.

Mange natur-hilsner
Carina & Charlie

Majfest i Söderåsen