Næste stop: De Norske Fjelde 🇳🇴

Så nærmer vores næste tur sig – og denne gang går turen til Norge 🇳🇴. Vi flyver fra Kastrup til Stavanger, hvor vi herfra har lejet en bil som venter på os i Stavanger lufthavn. Vi har planlagt at køre mod Preikestolen, da vi begge meget gerne vil opleve det, men ellers har vi ikke planlagt yderligere, vi regner med det kommer til at give sig selv når vi kommer derop. 

Vi tager denne gang telt med, da vi så har flere muligheder for overnatning og ikke så afhængig af at finde overnatningsmulighed. Vores jetboil kommer også med – Den er nem at have med i turrygsækken, hvor vi let kan lave vand til kaffe eller koge vand til vores frysetørrede frokost. Vi har talt om hjemmefra at vi skal finde en friluftbutik i Stavanger eller tæt på Preikeskolen, hvor vi kan købe gas til jetboilen og frysetørret mad til frokost, som vi let kan have med i rygsækken på de Norske Fjelde

Vi glæder os 🙂 

 

➡️ Følg med på Instagram og Facebook  ⬅️